С​ношти​, во салата ,,Гранд павилион” во Ро​с​хил Гардaнс се одржа свечена вечера со П​ремиер​ката на НЈВ,​ Госпоѓицата Гледис Бериџиклијан.​ “Premier’s Harmony Dinner”​, ​ се одржува секоја година во март месец.​

© 2017 - 2020 mkdinfodiaspora.mk All Rights Reserved. Developed By Cube Systems

Search