Вести

Сибил Зутер, Амбасадор на Швајцарија во интервју за еМагазин зборува за досегашната поддршка од Швајцарија за нашата земја и ефектите од истата, туристичките потенцијали и убавините на Македонија, Швајцарска стратегија за соработка 2017 – 2020...

Министерот во Владата на Република Македонија Едмонд Адеми задолжен за дијаспората, после едномесечните консулатации денес ја потпиша одлуката за формирање на работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората...

© 2017 - 2019 mkdinfodiaspora.mk All Rights Reserved. Developed By Cube Systems

Search