Настани

„Екслодирање на продажбата“ со Сем Вакнин

27.11.2018 1

Интересот за самиот тренинг беше многу голем затоа што тоа беше првиот од таков вид во целиот свет. Присутните ја имаа можноста да учат за бихејвиористичките техники на продажбата од човекот кој е најквалификуван за тоа. По самиот настан тие ќе можат да постигнат „Експлодирање на продажбата“ доколку се придружуваат на советите.

27.11.2018 2

Преземено од: https://www.mkd.mk

©2019 mkdinfodiaspora.mk All Rights Reserved. Developed By Cube Systems

Search