Настани

По повод меѓународниот ден на Волонтерството, 5 декември, во Скопје во Младинскиот Културен Центар (МКЦ), во Организација на Македонскиот Центар за Меѓународна Соработка (МЦМС), и Програмата за поддршка на граѓанското опшество...

©2019 mkdinfodiaspora.mk All Rights Reserved. Developed By Cube Systems

Search