MIRA е моден бренд за рачно изработена облека и како такoв вложува големи напори да го пронајде својот пат до вашите срца. Ние сме стационирани во Македонија, мала балканска земја во Југоисточна Европа, овде живеат силни и храбри жени кои секојдневно се борат да им се спротивстават на животните предизвици.

Првиот македонски веб шопинг центар www.ex.mk постои од 2009 година и во текот на девет годишното работење активно ја опслужува македонската дијаспора ширум светот, овозможувајќи понуда и испорака на безброј подароци, изненадувања и честитки за роденден, 8ми март, Валентајн, свадби и различни специјални настани за нивните роднини и пријатели во Македонија.

©2018 mkdinfodiaspora.mk All Rights Reserved. Developed By Cube Systems

Search